недеља, 15. јун 2014.

Rasklapanje i sklapanje pištolja Zastava M-70 (video)

      Nedavna poplava našoj opštini je načinila veliku štetu. Procenjena je na 2,4 milijardi dinara. Srećom, ljudskih žrtava nije bilo. Međutim, stradali su automobili, bela tehnika, nameštaj, roba po prodavnicama i mnogi drugi manje ili više vredni predmeti. U pojedinim slučajevima na meti vodene stihije se našlo i vatreno oružje.



      Od našeg saradnika smo dobili video gde se vidi u kakvom je stanju pištolj domaće proizvodnje Zastava M70. Da bi ste stekli predstavu o kakvom se primerku radi prenosimo vam tekst koji je napisao Branko Bogdanović, a skinut je sa mycity-military foruma (da bi sačuvali sliku na vašem računaru, desni klik i onda Save image as...).

      
      Prvo je urađeno čišćenje od mulja i blata, a kasnije i detaljno čišenje svih delova pištolja. U međuvremenu je iskorišćena prilika i snimljen je ovaj video. Na snimku ćete videti kako se radi rasklapanje i sklapanje pištolja. Sve je odrađeno na licu mesta. Koristimo ovu priliku da uputimo apel svim vlasnicima vatrenog oružja da budu odgovorni i da pre svega, svaki pištolj, svaku pušku uvek tretiraju kao da su napunjeni i verujte nam  nije teško pre korišćenja istih proveriti da li je metak u cevi ili ne.

      

Нема коментара:

Постави коментар