субота, 16. јун 2012.

Rec autora

Postovani citaoci,

Sigurni smo da ovaj rad neodgovara u potpunosti njegovom nazivu, pre svega, zbog nedostatka materijala, bez ilustracije, itd. Ali smo, isto tako, sigurni da ce ga publika sa odusevljenje prihvatiti, sto ce dati podstrek za nova pregnuca u istrazivackom radu za prikuplanjem takve gradje koja ce omoguciti stampanje jedne prave enciklopedije, jednog pravog zbornika, almanaha fudbalskog sporta u Plani.

 Zato bismo nesebicno bili zahvalni citaocima, fudbalskim gurmanima, kada bi sa svojim sugestijama i predlozima pomogli autorima u njihovom radu. I ne samo to, vec kada bi svi fudbalski akteri bili autori, onda bi enciklopedja imala svoj puni znacaj. Jer, enciklopedija nebi bila enciklopedija, kada pored pisane reci, nebi bila ilustrovana fotokopijama i ukrasena amblemima i plavo belom bojom kluba.

Da bi takva edicija sto pre bila gotova, pozivamo sve one koji su igrali fudbal ili ga danas igraju, ili su pak bili u rukovodstvu kluba "Pobeda" ili "Istoka" da na adresu FK "Istok-63" dostave svoje najomiljenije fotografije sa fudbalskih terena sa kracim tekstom – odgovorom na ova pitanja : Godina i mesto rodjenja? Vasa najbolja utakmica? Vas najdrazi dogadjaj? Mozete nam ispricati i koju anegdotu, salu, dosetku vezanu za fudbal.

Za svaku pomoc, Uprava kluba i autori bice nesebicno zahvalni.

Autori :

Stojan Veljkovic,
Janko Stanojlovic 

Materijal za ovu ediciju pripremili :

Ljubomir Filipovic,
Stojan Veljkovic,
Dragoslav Filipovic,
Janko Stanojlovic i
Ljubisa Dinic.   

 

Нема коментара:

Постави коментар